Op zoek naar…………………

Nieuwleusen – Geïnspireerd door de zoektocht naar God van Dennis van der Geest, Lizelotte en Gordon wordt in De Voorhof een zaterdagavond besteed aan een zoektocht. De organisatie van deze avond is in handen van 7update.

Een initiatief vanuit De Voorhof om mensen op een hele gewone manier kennis te laten maken met geloof. Zoeken in zingen, bidden, overdenken en luisteren naar het opmerkelijke verhaal van Mario van der Hulst! Dat kan op zaterdagavond 5 februari.

Mario was een ongewenst kind en de gevolgen daarvan moet hij een leven lang met zich meedragen. Toch heeft hij zich van jongs af aan beschermd gevoeld door iets of iemand. Als hij veel ouder is, ontdekt hij wat dat ‘iets’ of ‘iemand’ is!De praiseband Solid Ground zal deze avond muzikaal ondersteunen. De drummer van de band, Mark Meijer, omschrijft de band: “Onze band Solid Ground draagt een krachtige naam, niet omdat wij zulke helden zijn, maar juist omdat wij over onze Helden zingen.”

De avond begint om acht uur, waarbij de zaal vanaf half acht is geopend. De toegang is helemaal gratis.  Je bent van harte welkom!!

Kijk voor meer informatie op www.7update.nl.Het adres van de Voorhof is Burg. Mulderlaan 1 in Nieuwleusen.

Artikel delen: