Lampionnenoptocht in Nieuwleusen zaterdag 29 januari

lampionnieuwleusen2.jpg

NIEUWLEUSEN – Ook Nieuwleusen viert de verjaardag van Koningin Beatrix.  De Oranjevereniging organiseert daarom op zaterdag 29 januari de jaarlijkse lampionnenoptocht. Ook dit jaar hopen we weer op een mooie, grote optocht en hierbij zijn dan ook alle jongens en meisjes uit Nieuwleusen en omstreken uitgenodigd!

 

Natuurlijk mag je ook je vader, moeder, opa of oma meebrengen. Meedoen kost niets. Het verzamelpunt is dit jaar De Hulstkampen, waar de optocht om 19.00 uur zal beginnen. Hier kun je, vanaf 18.35 uur, je lampion ophalen. Muziekvereniging Crescendo zorgt voor gezellige muziek. De route die we dit jaar zullen lopen is:

Raiffeisenstraat, Burg. Bentinckstraat, Burg. Bosch Bruisstraat, Burg. Baron van Dedemstraat, Burg. Van der Grondenstraat, Zandspeur, Burg. Van Hoevellstraat, Raiffeisenstraat, Weegbree, Gentiaan, Hoefblad, Kamperfoelie, Weegbree, Kamille, Kon. Julianalaan, Burg. Van Haersoltestraat, Raiffeisenstraat.  Het zou mooi zijn om wat verlichting te zien langs de route, denk bijvoorbeeld aan waxinelichtjes of vuurkorven. Wij hopen dan ook dat u ons wilt helpen om er een groot succes van te maken.  Het kan zijn dat de optocht door slechte weersomstandigheden niet door kan gaan. Kijk daarom voor het laatste nieuws op www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl. We zien jullie graag de 29e! 

En als u denkt dit bericht heb ik eerder gelezen, dan heeft u een goed geheugen. Ons is verzocht het nog een keer te plaatsen. Het is toch gratis. Alleen toen liepen ze de andere kant op, althans we hebben de foto maar even gedraaid.

Artikel delen: