SPOED! De Opvang zit Overvol!

op de foto is niet Miep

DALFSEN – Miep, Prachtig Baardkonijn, de Prijs: € 5,00. Miep is een ontzettend mooie konijngrijze meid,Gunt u haar de toekomst die ze verdiend? Link naar advertentie: http://link.marktplaats.nl/416255758

Deze oproep lijkt op een noodkreet. Wij zouden Dalfsennet niet zijn als wij hier niet induiken. Dit is inderdaad één van de vele oproepen van Knaagdierenopvang Dalfsen. Dus vroegen wij of ze een verhaal willen maken voor deze nieuwssite.

 Hallo Willy! Wat ontzettend leuk!  Wij zijn begonnen in Dalfsen wegens het grote aantal dieren dat werd losgelaten, en op vervelende wijze werd teruggevonden. Daarnaast zijn er veel mensen die bij de dierenwinkel in een impuls een dier kopen, en er niet goed voor kunnen (of willen) zorgen. Bij ons worden deze dieren geplaatst (de enige opvang in Nederland zonder vaste plaatsingskosten), en wij proberen er een fijn thuis voor te vinden. Dieren kunnen dus om allerlei redenen worden geplaatst, en ondanks dat een konijn/cavia/hamster/etc. leuk lijkt als ze klein zijn, vinden de mensen die bij ons dieren adopteren het ontzettend fijn.

Juist omdat ze weten wat voor karakter ze bijvoorbeeld in huis halen, welk geslacht, en dat het gezond is. Het staat namelijk bij ons voorop dat zowel het dier, als de toekomstige eigenaar baat heeft bij de plaatsing! Wij onderhouden de opvang voor het grootste deel door de inleg van vrijwilligers, echter zijn er ook enkele donateurs en verkopen wij benodigdheden en hokken, vaak tweedehands maar soms ook nieuw.Willy, Heb je nog dingen die je graag specifiek wilde weten voor Dalfsennet.nl? We werken graag mee!

Met vriendelijke groet,

Rianne Kamphuis

Knaagdierenopvang DalfsenVoor meer inlichtingen:E-mail:info@knaagdierenopvangdalfsen.nl

Telefoon: 0613354040

 Link alle advertenties geplaatst op marktplaats: http://verkopers.marktplaats.nl/10245907

Artikel delen: