BEL – ME – NIET- VERDULLEME

DALFSEN – Hoi Willy, ik las je artikeltje over ongewenst belterreur. Ik heb mij al jaren geleden via het info-filter en nadien via het belmeniet-register ingeschreven om niet thuis gebeld te worden voor verkooppraatjes.

Over het algemeen gaat dit goed maar vandaag werd ik gebeld door een jongedame, met een duidelijk twents accent, namens VEKO woonhuisbeveiliging te Hengelo. Natuurlijk stond de nummerweergave van haar uit. ik heb hun site even opgezocht: http://www.veko-woonhuisbeveiliging.nl/Volgens haar hadden zij in onze omgeving een actie voor het beveiligen van woningen. Ik heb haar er meteen op aangesproken dat ik ingeschreven sta in het belmenietregister en dus ook geen prijs stel op dit soort telefoontjes.Ze kende dit register wel maar wilde toch doorgaan met haar verkooppraatje. Ik heb vervolgens het gesprek beëindigd.

Kennelijk trekt dit bedrijf zich niets aan van het belmenietregister!!!!

Ik heb vervolgens gebeld met het bedrijf. Men gaf toe mensen te benaderen in Dalfsen en Kampen voor woonhuisbeveiliging. Volgens de man die ik sprak zou de telefoniste een piepje moeten horen als het gebelde nummer in het belmenietregister staat. Dit zegt mij niets.  Ik kreeg nog wel excuses aangeboden, maar ondertussen ben je natuurlijk al gebeld. Heb je er ook last van? Via de volgende site kun je een klacht indienen:http://forms.consuwijzer.nl/content.jsp?objectid=11256De mijne is al verzonden. Groeten,Gerard uut Dalfsen

Artikel delen: