MEESTER HENK MET PENSIOEN

afscheid_henk_steenwijk1.jpg

“Meester Henk, Meester Henk, stond 4 dagen voor de klas. in groep 8 en 7, stond hij les te geven, Sommen, zinnen, lezen met plezier!” Zo werd er gezongen door de kinderen van de Schakel en het Kleine Veer, tijdens het afscheid van hun meester Henk.

afscheid_henk2.jpg

Na 42 dienstjaren geniet meester Henk Steenwijk per 1 januari 2011 van zijn pensioen. Afgelopen vrijdag 28 januari 2011 werd er door kinderen, ouders en collega’s afscheid van hem genomen.Begeleidt door de kinderen van groep 7 en 8, fietste meester Henk ’s morgens in een gele trui als koploper van het peloton de Toer Deur Dalfsuh. Het peloton leverde meester Henk ’s morgens af op locatie De Schakel om daar afscheid te nemen van de groepen 1 t/m 4. ’s Middags genoot hij van een speciaal voor hem georganiseerd feest, met als thema “POST”. Alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 kwamen verkleed op locatie het Kleine Veer. De een als postzegel, de ander als postzak, postbode en brievenbus. Een ieder passeerde het podium.

afscheid_henk3.jpg
Hij was er ook bij

Aansluitend vond er een receptie plaats. Tijdens de receptie keken de collega’s terug en vooruit op hun tijd met Henk. Dit was ludiek verpakt in een lied en een “glazen bol” verhaal, dat eindigde met de woorden: “wat was dit toch een prachtig plekje om te werken.”

Artikel delen: