Tijdelijk hond opvangen

sos.jpg

DALFSEN – GEZOCHT: MENSEN IN DALFSEN DIE TIJDELIJK EEN HOND OP WILLEN VANGEN

Wilt u wel graag weer een viervoeter in huis, maar weet u nog niet zeker of u ook 365 dagen per jaar rekening wilt houden met een hond, dan is het wellicht wat voor u om opvanggezin te worden.

U vangt voor Stichting SOS Strays (www.sos-strays.nl) een buitenlandse hond op die vooraf gescreend is op uw leefsituatie, bijvoorbeeld omgang met katten, andere honden, lief voor kinderen etc.. Deze opvanghond blijft bij u tot wij een geschikte baas voor hem/haar gevonden hebben. Daarna kunt u kiezen voor een rustperiode bijvoorbeeld in verband met vakantie of drukkere periode op uw werk.

 Als het u bevallen is om een hond op te vangen, dan gaan we op zoek naar de volgende opvanghond voor u. U hoeft niet het hele jaar op te vangen en kunt zelf aangeven wanneer u beschikbaar bent, zodat het ook nooit een verplichting wordt. Tijdelijke opvang houdt in dat u minimaal 2 weken beschikbaar bent om voor de hond te zorgen. Mensen die full-time werken komen helaas niet in aanmerking om een hond op te vangen. Mocht u interesse hebben om (tijdelijk) een hond via Stichting SOS Strays op te vangen, dan kunt u contact opnemen via janine@sos-strays.nl of 0529-432 745.

Artikel delen: