Het lampje is gaan branden bij Prorail: EINDELIJK

proraillamp1.jpg

DALFSEN – Eindelijk, eindelijk  na bijna 2 jaar geleden  een berichtje gedaan  naar Pro-rail  van een paar keer bijna ongevallen op de spoorweg overgang na bij  het station te Dalfsen wordt nu pas een waarschuwing lamp geplaatst  voor  een naderende  trein. 

proraillamp2.jpg

Het gebeurde vaak als men net op de overweg reed schrok je enorm als de bellen in een keer te rinkelen en de rode lampen begonnen te branden, dan moest je snel doorrijden anders kreeg je de spoorbomen op je dak. Dat ze bij Prorail de administratie niet voor elkaar hadden was mij immers bekend, want na mijn eerste mail duurde het maanden voordat ik bericht kreeg dat mijn mail ontvangen was en met de mededeling van sorry er was iets fout gegaan. Er zou contact met me worden opgenomen en dat is tot heden nog steeds niet gebeurd, dus is er weer iets fout gegaan. Ik denk dat ze nog op papier nog bezig zijn met bladeren van de rails af te halen en sneeuwruimen.

 

proraillamp3.jpg

Vandaag zijn de waarschuwings lampen geplaatst en maar hopen dat ze binnenkort ook aan gesloten worden en dan zal de overweg een stuk veiliger zijn en daar gaat het ten slotte om en mijn doel is bereikt. Bij Stucton zijn ze wel snel. Bij navraag is de melding voor het plaatsen van deze opdracht is eind vorige week pas binnen gekomen, dus aan hen ligt het niet!

Een trouwe lezer van het Dalfsennet en die ook aan uw veiligheid denkt.

 

proraillamp4.jpg

Hier nog een foto waar de lamp staat daar waar vroeger de weg langs liep. Kan je na gaan hoeveel jaren het al onveilig is geweest daar. Het is maar goed dat alle bedrijven niet zo werken, want dan was heel Nederland al naar de bliksem geweest. zie ook: https://dalfsennet.nl/comment.php?comment.news.1360

ingezonden stuk en foto’s door een lezer

Artikel delen: