Frans Noordman Dalfsen schiet uit de slof

winnaar25900.jpg

DALFSEN – LEMELERVELD – Mevrouw Logtenberg ontving op 1 februari de maandprijs van december uit handen van bedrijfsleider Frans Noordman van Profile Tyrecenter Dalfsen. De winnaar werd geloot uit de duizenden inzendingen die deze maand binnenkwamen bij de landelijke ‘Money Back’ actie. Deze zakelijke klant uit Lemelerveld van de Hyperspecialist ontvangt een vakantie cadeaubon ter waarde van 350 euro.

De ‘Money Back’ actie loopt nog tot 31 december 2011. Mevrouw Logtenberg reageert enthousiast: “Toen ik mij inschreef, had ik nooit gedacht dat ik deze prijs zou winnen. Dit is een prachtige verrassing! Ik ga dit geweldige bedrag snel gebruiken om een leuke vakantie te boeken.” Zij ontvangt een vakantie cadeaubon ter waarde van 350 euro. Bedrijfsleider Frans Noordman van Profile Tyrecenter Dalfsen reikt deze maandprijs graag uit: “Wij zijn erg blij dat de maandprijs hier is gevallen. De ‘Money Back’ actie is een blijk van waardering naar onze klanten. Het is leuk om te zien dat onze klanten zo enthousiast zijn over de actie dat ze zich vaak al direct aan de balie inschrijven.” Inschrijven

Klanten van Profile Tyrecenter kunnen zich voor de ‘Money Back’ actie registreren op de website www.profile.nl/moneyback. Elke maand trekt de notaris twee winnaars: één particuliere rijder en een leaserijder. Alle zakelijke inschrijvers maken kans op een vakantie cadeaubon ter waarde van 350 euro. De particuliere klant van Profile Tyrecenter maakt maandelijks kans om zijn volledige aankoopbedrag terug te verdienen. Alle inschrijvers krijgen in ieder geval een troostprijs in de vorm van een gratis CarCheck of 50% korting op een APK.

Profile Tyrecenter is sinds 1989 dé hyperspecialist in banden & velgen voor personen- en bestelwagens en recreatie- en bedrijfsvoertuigen. Profile Tyrecenter is met 165 vestigingen in Nederland en 32 vestigingen in Vlaanderen marktleider in de Benelux. Profile Tyrecenter streeft naar ‘Excellente Service’ en werkt daarom uitsluitend met gepassioneerde zelfstandige ondernemers. Profile Tyrecenter is pionier in winterbanden in Nederland en biedt Leasemaatschappijen & Private Fleetowners duurzame zomer- en winterbandenoplossingen. Profile Tyrecenter is onderdeel van The Alwaysbemobile Company. The Alwaysbemobile Company verwierf in 2009 en 2010 de Titel ‘Best Managed Companies’ in Nederland. 

Artikel delen: