Mol Computersystems per 1 februari CompuStore

DALFSEN – Mol Computersystems veranderde per 1 februari in CompuStore Dalfsen. Als klant zult u dit per 1 februari merken aan een andere inrichting, een ander assortiment en andere openingstijden. Maar evenals Mol is ook CompuStore een servicegerichte organisatie.

Dick Mol blijft als vertrouwd gezicht in de winkel staan en op locatie service verlenen, bijgestaan door Wouter Heres. De openingstijden zullen per 1 februari verruimd worden naar dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Dalfsen is de derde vestiging van CompuStore, dat al vestigingen in Staphorst en Nieuwleusen heeft. CompuStore heeft een ruim assortiment aan laptops, pc’s, printers, monitoren en accessoires in de winkel staan.  Op zaterdag 29 januari zijn Mol Computersystems om 16.00 uur definitief de deuren gesloten om op dinsdag 1 februari om 9.30 uur open te gaan als CompuStore. De maandag daartussenin is alles geverfd en kwamen er nieuwe stellingen in met nieuwe producten. Omdat dit een krap tijdsbestek was, hebben we in de week van 1 februari tot en met 5 februari nog wat puntjes op de i gezet. Deze week heeft CompuStore Dalfsen daarom een Verbouwingsaanbieding: een laptop tegen stuntprijs, zie ook de advertentie in een van de vele Dalfser bezorgbladen.

Artikel delen: