Man uit Nieuwleusen neergeschoten

NIEUWLEUSEN – DEN HAAG – Een 32-jarige man uit Nieuwleusen is zaterdagochtend bij een schietpartij in Den Haag zwaargewond geraakt. Hij is geraakt in de borst en de lies. De man was met vrienden aan het stappen in Scheveningen.

Zwaargewond door schietpartij, politie zoekt getuigen

Den Haag, 06-02-2011 • Een 32-jarige man uit Nieuwleusen raakte zaterdag 5 februari om 05.20 uur zwaar gewond bij een schietpartij op het Gevers Deynootplein. Het slachtoffer was met een aantal vrienden in Scheveningen aan het stappen toen er in een horecagelegenheid onenigheid ontstond.

Nadat zij de zaak hadden verlaten werd er op het Gevers Deynootplein meerdere keren op de groep geschoten en werd het slachtoffer in zijn borst en lies geraakt. De schutter vluchtte weg. Getuigen gaven de politie een signalement van de dader. Onmiddellijk stelden agenten een onderzoek in de omgeving in. Op de Groningsestraat troffen zij een 19 -jarige man uit Prinsenbeek aan die aan het opgegeven signalement voldeed. Agenten hielden deze man aan. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt door de politie onderzocht. Deze man zit nog vast. Bij de E.H.B.O. van het ziekenhuis meldde ook de broer van het slachtoffer zich met verwondingen. Deze 23-jarige Hagenaar bleek een schampschot te hebben opgelopen. Hij hoefde zich niet onder behandeling te stellen. Bent u getuige geweest van deze schietpartij of heeft u andere informatie die de politie kan helpen. Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. (bron Politie Den Haag)

Artikel delen: