Opnieuw in het nieuws

08021123.jpg

Als gastredacteur en vakantiewerker van DalfsenNet pruts ik af en toe wat in elkaar. Meestal moet u mijn schrijfsels niet al te serieus nemen. Vandaag nam de krant van Twente een schrijfsel op 1 van mijn (eigen) websites wél serieus en vond het de moeite waard om de boel te verdraaien.

Onderstaand artikel maakte Tubantia naar aanleiding van een prut-stukje op NijverdalCentraal:

0802111.jpg

Screenshot TC-Tubantia

Ik doe op mijn website echter helemaal geen oproep aan raadsleden van de gemeente Hellendoorn om ’te lekken’. Ik maak inwoners (en dus ook raadsleden) er gewoon op attent dat er een mogelijkheid is om anoniem berichten de wereld in te helpen die anders verborgen zouden blijven. Ik roep NIET op om dat ook écht te gaan doen….. maar het kan natuurlijk wel.

Vorige week brak in Roalte ook al de pleuris uit nadat ik op een andere site van mij, RoalteNet, per ongeluk de link naar de nieuwe website van de gemeente Raalte online gezet had. Deze had nog even geheim moeten blijven maar dat wist ik toen nog niet… Beide dagbladen vallen onder Wegener en informeren blijkbaar niet verder als ze ergens iets bij een amateur op een website lezen….

Gelukkig heb ik altijd DalfsenNet nog als uitvalsbasis om wat onzinnigs in elkaar te prutsen. Als er dan vragen over gesteld gaan worden komen ze bij Willy uit en niet bij mij….

Als u mijn schrijfsel wél serieus zou moeten nemen dan had ik wel ‘Schrijver’ geheten!

Artikel delen: