VELDWACHTER HEIN 50 JAAR

hein1.jpg

DALFSEN – Vandaag, 9 februari 2011, is HEIN VAN LINDE 50 jaar geworden en heeft dus Abraham gezien. Hein is een bekende verschijning in de gemeente Dalfsen, mede doordat hij enkele jaren terug als veldwachter diende in onze gemeente. Het gerucht gaat dat hij toen ter tijd drukker was met het helpen van het oversteken van oude dames, dan met het uitschrijven van bekeuringen.

hein2.jpg

\

Toen hij alsnog eindelijk zijn quotum voor de bekeuringen bereikt had, is hij planner geworden bij de politie. Maar niet alleen als veldwachter was Hein een bekende verschijning. In zijn vrije tijd hoor je hem al vaak van ver aankomen, doordat hij meestal op klompen loopt.

hein3.jpg

 

Vaak draagt hij er dan ook nog een lange jas bij en zodoende kun je hem op straat dan ook haast niet over het hoofd zien. Natuurlijk moet er dan ook wat gebeuren als zo iemand 50 jaar wordt. Vrienden, buren en de Motor Tour Club Dalfsen hebben gisteravond dan ook de tuin van Hein versierd met poppen, spandoeken, borden en “ouwe zakken”. Nadat de grote klus geklaard was moest er natuurlijk ook nog even een hapje en een borrel genuttigd worden bij Hein.HEIN, VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!

hein4.jpg
PS Of is het zo, dat er bij het afbreken geborreld moet worden?

Ach ja, dat kan dan ook nog wel, als het dan toch moet!

Hein ook proficiat van Willy van Dalfsennet.nl

Artikel delen: