Regio Politie Persberichten van donderdag 10 februari 2011

Aanrijding met letsel

Rouveen – Een 45-jarige man uit Hollandscheveld is woensdagmorgen 9 februari gewond geraakt tijdens een aanrijding op de A28. De man reed richting Zwolle en moest afremmen voor het verkeer. Een 56-jarige man uit de gemeente Coevorden reed achter hem en zag dit vermoedelijk te laat. Hij raakte de auto van de man uit Hollandscheveld die vervolgens tegen de vangrail tot stilstand kwam. De man uit Hollandscheveld is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Winkeldievegge aangehouden

Kampen – Woensdagmiddag 9 februari kreeg de politie een melding van een winkeldievegge, die was aangehouden voor diefstal bij een winkel aan de Oudemarkt. Zij had een leren tas proberen weg te nemen bij de betreffende winkel. Zij bleek meerdere spullen bij zich te hebben met de prijskaartjes er nog aan. Zelf verklaarde de 43-jarige vrouw uit Dronten dat zij de kassabon niet mee had genomen. Navraag bij de winkels waar de spullen vandaan kwamen, leerde dat hier diverse items waren gestolen. De vrouw werd na haar verhoor heengezonden met een proces-verbaal. (2011011618)

 Aanhouding voor heling

Kampen – Een 22-jarige Kampenaar werd woensdagmiddag 9 februari aangehouden voor heling. Tijdens een controle bleek hij in het bezit te zijn van een gestolen scooter. Hij verklaarde dat een bekende de scooter bij hem gestald had ter reparatie. Een nader onderzoek wordt ingesteld. (2011011375)

 Inbraak bij instelling

Zwolle – Tussen dinsdag 8 februari 17.00 uur en woensdag 9 februari 09.00 uur werd er ingebroken bij een instelling aan het Boterdiep. De dader(s) verschafte(n) zich toegang tot het pand door een raam te forceren. Een niet nader te noemen geldbedrag werd ontvreemd. De politie stelt een onderzoek in. (2011011636)

 Aanhouding winkeldief

Zwolle – Een 24-jarige man uit Bellingwolde werd woensdagiddag 9 februari betrapt op diefstal bij een winkel in het Maagjesbolwerk. De man had geprobeerd een harddisk weg te nemen. Hij kreeg een dagvaarding. (2011011686)

  Gewond bij aanrijding

Hardenberg – Een 28-jarige fietser uit Hardenberg raakte woensdagmiddag 9 februari gewond bij een verkeersongeval op de Gramsbergerweg. Hij werd ter observatie, per ambulance, naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer raakte een bermpaaltje, sloeg over de kop en viel met zijn hoofd op het wegdek. Daardoor raakte hij enige tijd buiten bewustzijn. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld. (2011011681)

 Mishandeling

Deventer – Op woensdagavond 9 februari werd een 27-jarige inwoner van Deventer mishandeld door een nog onbekende man. Het slachtoffer wilde rond 23.45 uur de flat aan de Daslook verlaten, maar werd gehinderd door de onbekende man. Toen hij hier iets van zei en er toch langs probeerde te komen, sloeg de onbekende man in op het slachtoffer. Het gaat om een man met een lichtgetint uiterlijk van ca. 20 a 25 jaar. De man is ongeveer 1.80 m lang, heeft een dun ringbaardje en een sportief postuur. Hij droeg een crèmewitte, gewatteerde jas, een witte trainingsbroek en een witte baseballpet. Mensen die informatie hebben over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of met Bel M. via telefoonnummer 0800-7000. (2011011768)

Artikel delen: