Dé Tuinbeurs in Zwolle

ZWOLLE – Lodewijk Hoekstra op Dé Tuinbeurs Zwolle. Van 11 t/m 13 februari is in de IJsselhallen Zwolle alles te vinden op het gebied van tuinen en het buitenleven. Tijdens Dé Tuinbeurs Zwolle is er een uitgebreid en boeiend programma.  Er vinden diverse demonstraties en workshops plaats.

Lodewijk Hoekstra van Eigen Huis & Tuin RTL4 geeft zondag inspirerende workshops en de Zandtovenaar bekend van KRO Kindertijd laat op zaterdag een betoverend optreden zien van zand, licht en magie op een gigantische lichtbak.

Tijdens de ludieke Tuintours worden bezoekers rondgeleid over de beurs langs de prachtigste modeltuinen en interessantste producten. Alles op het gebied van tuinen

Hoveniers en tuinarchitecten laten prachtige modeltuinen zien. Ook kunnen er mooie planten, potten en tuindecoraties aangeschaft worden en alles wat verder bij het creëren van uw droomtuin komt kijken. Er wordt advies gegeven over buitenkeukens, barbecues en buitenovens, die natuurlijk ook aangeschaft kunnen worden tegen speciale beurstarieven. Prachtige sauna’s, whirlpools, tuinhuisjes en chalets zijn te bewonderen en natuurlijk zullen tuinmeubelen, tuinafscheidingen, tuinschermen en markiezen niet ontbreken op Dé Tuinbeurs Zwolle. Dit alles omgeven door een gezellige sfeer maakt het plaatje compleet!

Datum: 11 Februari 2011 t/m 13 Februari 2011

Entree: € 10,- tot 12 jr. gratis

Adres: Rieteweg 4

Plaats: Zwolle

Locatie: IJsselhallen

Telefoon: 038-421 18 43

Email: info@ijsselhallen.nl

Website: www.detuinbeurs.nl

 

Artikel delen: