Gezellige drukte op Zwolsche tuinbeurs

DALFSEN – ZWOLLE – Het was dit weekend druk op de tuin- en interieurbeurzen in Overijssel, onder meer in Zwolle en Hengelo. Veel mensen willen dit voorjaar iets anders met hun tuin doen en deden op de beurzen inspiratie op.Verder zijn er op Dé Tuinbeurs Zwolle diverse interessante demonstraties, lezingen en presentaties. Live muziek zal zorgen voor nog meer sfeer.

Bedrijven zullen laten zien dat de tuin het verlengstuk van de woonkamer is anno de 21e eeuw. Jopie uut Dalsen schijnt daar ook te staan, maar hij mailt: ik heb geen tiet! Ik zegge ie hebt tiet zat, 24 uur per dag, net zo vulle as wulle! Einde verhaal. Echt een diepte gesprek per mail! In Luttenbarg stow ok! Ja mie zuster ok!

Alles op het gebied van tuinen

Op Dé Tuinbeurs Zwolle is van alles te vinden op het gebied van tuinen en buitenleven. Hoveniers en tuinarchitecten laten prachtige modeltuinen zien. Ook kunnen er mooie planten, potten en tuindecoraties aangeschaft worden en alles wat verder bij het creëren van uw droomtuin komt kijken. Er wordt advies gegeven over buitenkeukens, barbecues en buitenovens, die natuurlijk ook aangeschaft kunnen worden tegen speciale beurstarieven. De beurs in zwolle is t/m 13 febr.

Artikel delen: