Joep Wennemars en Arno Tellegen Gewestelijk Kampioen!

joep1.jpg

DALFSEN – Bij de Gewestelijk Kampioenschappen afgelopen zaterdag in Deventer heeft de Stokvisdennen goede zaken gedaan. De mooiste prestatie kwam wel van Joep Wennemars. Hij werd kampioen bij de F-pupillen met twee fantastische tijden op de 100 meter!

joep2.jpg

Zijn 13,98 prijkt voor dit seizoen voorlopig bovenaan de Nederlandse ranglijst van de jongste pupillen. Ook eerste, vooral door zijn mooie 35,74 op de 300 meter, werd D-pupil Arno Tellegen uit Hattem! Hij stond daarmee dit keer twee treden hoger dan zijn broer Sven, die bij de B-pupillen 3de werd met een fraai pr van 50,25 op de 500 m. Naast deze drie podiumplaatsen viel op dat de andere Stokvisdennerijders ook mooie plaatsen behaalden in de vaak grote deelnemersvelden.

 

joep3.jpg

Bij de F-pupillen werd Niels Meijer 5de, Jesse Reemeyer 6de en Lars Veldman 9de. Bij de D-pupillen eindigde Maxim van Marle als 11de en Timo van Vilsteren als 13de. Ook een mooie 5de plaats voor Sjoerd Plat bij de C-pupillen, Sam van Hulzen werd hier 11de. Bij de B-pupillen tenslotte werd Ingmar Hof 12de, Mart Koggel 15de en Mats Offringa 18de.

Artikel delen: