Schilderijen van Marianne Heyboer

DALFSEN – Gemeente Dalfsen Tentoonstelling 14-02-2011. Ik heb grote liefhebberij aan schilderen. Ik heb verschillende teken- en schildercursussen gevolgd. In 2002 heb ik een jaar aan de Vrije academie in Nunspeet geschilderd en nu sinds 2003 bij ’t Klooster in Harderwijk.

In de vakanties heb ik ook verschillende teken- en schildervakanties gevolgd in St Valery sur Somme, Terschelling, de Wieden en Reuver. De technieken die ik beoefen zijn voornamelijk acryl, olieverf en aquarel. De onderwerpen zijn vooral stilleven, landschappen en de bebouwde omgeving.

Ik heb met mijn inzendingen van schilderijen bij de schildercompetities van de tijdschriften Palet en Atelier verschillende prijzen gewonnen. Hier ben ik aan het schilderen in 2002 in St Valery sur Somme (Picardië) in Frankrijk. In dit bericht wordt niet aangegeven wanneer doe tentoonstelling is. in 2002 in St Valery sur Somme (Picardië) in Frankrijk.

Ik maak graag gebruik van de mogelijkheid om in het gemeentehuis van Dalfsen te exposeren en ik hoop dat u van de schilderijen geniet. Ik breng kleur in mijn werken, die divers van aard zijn. De tedcntoonstelling is in het Gemeentehuis Dalfsen van 14 februari tot en met 30 maart 2011

http://home.kpn.nl/~f2hm.p.heyboer/index.html

Artikel delen: