Drie bekende Nederlanders genomineerd voor Vechttrofee

jeroenbieboskamp.jpg

Hier Jeroen genietend van het optreden van zijn Herma bij Het Boskamp met het Amsterdams Koninginnenkoor (een H.G. Foto)

DALFSEN – Het zijn dit jaar allemaal BN’ers die genomineerd zijn voor de Vechttrofee. Erik Hulzebosch, Jeroen Krabbé en Edwin Evers dingen alle drie mee naar de prijs voor beste promotor van het Vechtdal.

Positief over Vechtdal

Jaarlijks reikt Vechtdal Marketing de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal en zij zijn uiteindelijk ook degenen die bepalen wie de prijs wint, nadat uit alle aanmeldingen een top 3 is gemaakt.

 

Edwin en Hardenberg

In deze top 3 is een plaats weggelegd voor Radio538 dj Edwin Evers. In zijn programma “Evers staat op” blijft hij pleiten voor de stad Hardenberg als ideale stad om te wonen en te leven, terwijl zijn sidekicks Rick en Niels hier voortdurend de draak mee steken. Op deze manier vergroot hij de naamsbekendheid van Hardenberg en hiermee het Vechtdal voor een miljoenenpubliek, want zijn ochtendshow is een van de best beluisterde radioprogramma’s in Nederland. Ook in interviews roemt hij regelmatig de gemoedelijkheid en hartelijkheid in het Vechtdal.

Jeroen Krabbé voor tweede keer genomineerd

Jeroen Krabbé heeft in 2008 net naast de prijs gegrepen. Ook toen was hij genomineerd omdat hij een echte liefhebber van het Vechtdal is. De prachtige natuur zet hem aan tot creativiteit, waarvan de resultaten o.a. te zien waren in Museum de Fundatie in Zwolle. Eind vorig jaar heeft Jeroen, net zoals de andere genomineerden meegewerkt aan het boekje Welkom Terug van Vechtdal Marketing. In dit boekje, dat bij het uitchecken gratis meegegeven wordt aan bezoekers van het Vechtdal , komen BN’ers aan het woord die een bijzondere band hebben met deze omgeving. Ook hierin benadrukt Jeroen dat hij geniet van de schitterende natuur en de stilte in het Vechtdal. Hij noemt zijn 2e huis in Dalfsen zelfs zijn “redding”.

Erik Hulzebosch geboren en getogen Vechtdaller

Deze Vechtdaller weet op een nuchtere manier zijn mooie regio aan te prijzen, natuurlijk in streektaal.  Eerst als marathonschaatser en later als entertainer grijpt hij vaak terug op de regio waar het goed toeven is om te trainen of te ontspannen. In het boekje Welkom terug geeft hij aan altijd in het Vechtdal te willen blijven wonen en dat je het Vechtdal echt een keer gezien moet hebben in je leven.

Stemmen via twitter

Iedereen die zijn of haar stem wil uitbrengen op een van de genomineerden kan dat doen door hun keuze tot 17 maart te twitteren naar @VechtdalVVV  of een mail te sturen naar kantoor@vechtdalmarketing.nl. Donderdagmiddag 17 maart vinden de laatste tellingen plaats tijdens een  Vechtdalbijeenkomst waar de aanwezigen hun stem nog via twitter kunnen uitbrengen.  Dezelfde middag zal via twitteraccount @VechtdalVVV bekend gemaakt worden wie de uiteindelijke winnaar is. Daarna wordt in overleg met de winnaar een moment bepaald waarop hij de prijs overhandigd krijgt.

Artikel delen: