Heitje voor een karweitje

210211a.jpg

Bij Bel-Leerdammer (de kaasfabriek) maken ze op dit moment niet alleen kaas maar ook een beste bak herrie! Men is namelijk druk bezig met de bouw van een geluidsscherm om de overlast die het bedrijf veroorzaakt in de toekomst te beperken.

Via Twitter maakte een jongedame die tegenover de kaasfabriek woont duidelijk dat er toch wel een beetje lawaai vrij komt bij het bouwen van zo`n scherm. Vorige week meldde ze: ‘het is wéér feest bij de #Melkfabriek’. Twee dagen later deed ze een schokkende ontdekking en meldde ze: ‘#Help ons huis beweegt! #$@Q%#$%Melkfabriek’. Duidelijke taal!

Blijkbaar is de jongedame inmiddels aan het bouwlawaai gewend. ‘#Ziek, in bed, genietend van de #heiwerkzaamheden bij de #melkfabriek #Dalfsen’ staat er in het volgende bericht over de kaasfabriek dat ze tikt vanuit haar bed met oordoppen in. Ze hoopt echter wel dat de hei-werkzaamheden snel klaar zijn.

210211.jpg

Ik had me nog zo voorgenomen om geen namen te noemen… maar ik hoop echt dat Pascalle snel weer beter is en gewoon weer in alle rust kan studeren én op haar saxofoon kan blazen!

– Willy is te volgen op Twitter via http://twitter.com/DalfsenNet

– De overbuuv is te volgen via http://twitter.com/PascalleJolice

– Ik ben te volgen via http://twitter.com/RoalteNet

En heeft u geen Twitter? Dan mist u eigenlijk niets…….

Artikel delen: