Feenstra wellicht Ondernemer van het Jaar

McDonald’s-franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra is genomineerd voor Ondernemer van het Jaar regio IJssel-Vecht. Feenstra is franchiseondernemer bij de McDonald’s-restaurants in Kampen, Heerde en Zwolle. Ook is hij bestuurslid bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN), Jong Management en het Ronald McDonald-huis in Zwolle.Verder werd hij in 2010 tweede bij de verkiezing Duurzaamste Fastservicebedrijf.

Genomineerden

Feenstra neemt het in deze verkiezing van MKB IJssel-Vecht, VNO-NCW Midden en de Kamer van Koophandel Oost-Nederland op tegen drie anderen: Aly van der Vegte van Computheek in Zwolle, Luciën Perizonius van Jansen Venneboer in Wijhe en Hans-Paul Visscher van Wecovi in Zwolle.Starters

Tevens wordt door de organisaties de Starter van het Jaar 2011 gekozen. Hiervoor zijn genomineerd: Arend Kisteman van De Stadsbakker in Zwolle, Yvon Moossdorff van IMO Sales Support in Zwolle en Jeannet Knoll van Sjanne Mode in Dalfsen. Dus u kunt nog stemmen op Sjanne, doe het gelijk maar even dan!

Voorgedragen

Voor de twee verkiezingen werden in de afgelopen weken veertig ondernemers voorgedragen. Deze werden alle bezocht door een jury en beoordeeld op criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, en innovatie. Stemmen kan tot dinsdag 1 maart. Daarna komt de jury bijeen om – mede op basis van de voorkeuren van de stemmers – een definitieve keuze te maken voor de beste ondernemer en starter. De winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 10 maart tijdens het People’s Business Ondernemersfestival op ROC Deltion in Zwolle.

Bron: KvK.

Artikel delen: