Coop opent in voormalig Super de Boer filiaal in Lemelerveld

deboercoop.jpg

LEMELERVELD – Coop Supermarkten opent donderdag een winkel in Overijssel. Het betreft de voormalige Super de Boer van Johan en Thea Neppelenbroek op het Kroonplein in Lemelerveld. In deze nieuwe winkel werkt Neppelenbroek verder aan de professionalisering van zijn winkel.

“Het is in onze branche een cliché van de eerste orde, maar een waarheid als een koe: de klant moet te allen tijde centraal staan. In de gesprekken met Coop was al vanaf dag één duidelijk dat zij daar niet anders over denken. Ik heb al mijn wensen kunnen verwezenlijken.”

Klantentoilet

Zo is door het aantrekken van een naastgelegen pand de verkoopoppervlakte van de nieuwe Coop van Neppelenbroek aanzienlijk groter dan voorheen en heeft het nieuwe versplein een centralere positie. Bovendien gaat Neppelenbroek door met de ambachtelijke slagerij die een nog prominentere plek in de winkel krijgt, is er een energiezuiniger koelsysteem en biedt de nieuwe Coop in Lemelerveld een niet-alledaagse voorziening in de Nederlandse supermarktwereld:een toilet voor klanten.

https://dalfsennet.nl/news.php?item.2050.2

Artikel delen: