Erwin Nijhoff nieuws

erwinmaartnijhoff.jpg

HEETEN – Vorig jaar  ben ik door John Weijel en Rudy Nijhuis , jaja drummer van songfestivalwinnaar “ Ding-a-Dong ”  Teach-in, van New Entertainment gevraagd  voor een erg leuk project mag ik wel zeggen. Theatershow: “ Woodstock The Story” uiteraard over de moeder van alle popfestivals Woodstock 1969.   

John en Rudy produceren de show in samenwerking met impresariaat Ruud de Graaf.  Het wordt een theaterspektakel  met beeld, licht, geluid, geweldige muziek en nog veel meer.

 

We zijn nu een paar maanden onderweg met de repetities en voorbereidingen. In de volgende link alvast een klein voorproefje van een try-out voor het muziekgedeelte van de show die we vorige maand deden in Metropool Hengelo. http://www.youtube.com/watch?v=DZFCk94vzgU

 

 In maart  starten we  met een aantal optredens om het volgende  theaterseizoen een nog uitgebreidere tour te doen.

Te gek om al die prachtige nummers van Joe Cocker, Jimi Hendrix, Crosby Stills Nash and Young, Creedence Clearwater Revival (John Fogerty), The Who en nog meer van die legendarische artiesten, waar ik als jochie al zo dol op was,  te mogen zingen en spelen. En ook erg leuk om eens een hoofdrol in de theaters te spelen, aangezien ik toch meer ervaring heb in het pop/rock club/festivalcircuit .

 

Naast mij zullen ook Thomas Meeuwis (Flippen) en Muriel te Loo een aantal uitstekende lead vocalen verzorgen o.a. Janis Joplin en The Who.

 

Verder hebben we nog:

 

Kobus Groen            (Miss Montreal)                       op bas/zang

David Aferiat             (Rubber, Anouk tributeband) op gitaar

Door Raeymaekers   ( tal van artiesten)                 op percussie

Matthijs van Noort    (Flippen)                                op toetsen/zang/muzikaal leider

 

Theatermaker, acteur,  regisseur, schrijver Laurens ten Den ( Van Jonge Leu En Oale Groond ) speelt ook mee en verzorgt tevens de regie.

Artikel delen: