Doe de tui maar uit op Lenteblues

 

lente2010.jpg

Het is nu nog geen weer voor open schoentjes, zoals die dame links, misschien dan 20 maart

DALFSEN – Wim Bosch zegt doe de trui maar uit! Maar het is mij nog te kold. Wim Bosch zegt: plaats det stukkie nog ma een keer: dit bevalt mie wel. Doen we op speciaal verzoek!

De wintertrui kan uit, de lenteblues komt er weer aan. Het Sport café van de Trefkoele presenteert, in samenwerking met Vechtdal Blues & Rock op zondagmiddag 20 maart a.s. de 1e Lenteblues middag. Kom de lente verwelkomen en genieten van (lente)sfeer en de blues.

Deze middag is bedoeld voor jong en oud. In het Sportcafé, dat voor deze gelegenheid omgetoverd wordt tot een gezellige blueskroeg, zal deze middag een heerlijk speciaalbiertje uit de glimmende tapkranen vloeien. De blues zal verzorgd worden door de 5-mans formatie Stackhouse.

Deze jonge bluesband, onder andere gewapend met een grote contrabas, die voor de unieke sound van Stackhouse zorgt, heeft haar sporen in de blues al ruimschoots verdiend.

De zang en het mondharmonicaspel van Machiel Meyer, worden door de critici geroemd.

Kortom; blues met swing and feeling, getapt uit een tradioneel vaatje, zonder daarin vastgeroest te zijn. Uiteraard is er ook aan de kids is gedacht.

Zij zullen zich onder begeleiding prima kunnen vermaken met allerlei activiteiten in de grote sportzaal. Onder andere een groot springkussen zal er voor hen klaar staan. Entree is slechts 10 Euro p.p. en dat is inclusief 1 glas speciaalbier, een hapje tussendoor en een broodje na.

Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang zelfs gratis.

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Reserveren is daarom aanbevolen en kan vanaf heden aan de bar bij de Trefkoele of via het telefoonnummer van de Trefkoele 0529-432338. Deze middag begint om 15:30 uur en duurt tot circa 18:30 uur.

Voor meer info www.vechtdalbluesandrock.nl

Artikel delen: