Betreft: (nep) ING beveiligingsprocedure WAARSCHUWING!!!!!

Vandaag kregen weer van de nepberichten, twee zelfs: Waarschuwing: trap hier niet in, gooi dergelijke bericht gelijk weg.Want uw rekening kan woeden geplunderd.

Amsterdam, 05 Maart 2011

009785. lees verder:

Geachte heer/mevrouw,,De server van Mijn.ing.nl is onlangs gehackt door frauders. Op dit moment zijn wij bezig met een onderzoek en hopen wij deze hackers z.s.m. te ontmaskeren. Wat op dit moment voor u noodzakelijk is, is dat u veilig gebruik kan blijven maken van uw actieve mijn.ING.nl profiel. Door te klikken op de onderstaande link, kunt u blijven inloggen op de beveiligde website. U kunt inloggen met uw oorspronkelijke inloggegevens. Let op: Nieuw bij deze beveiligingsprocedure is het GSM nummer. Dit word gebruikt om u te bereiken als eigenaar van het internetbankieren account. Als de inlog gegevens juist zijn ingevuld, komt u uit bij het scherm: ING website (klantenservice). Dit is het einde van de internetprocedure.

Tot slot word er binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen voor de afronding van de veiligheidsprocedure. Voor eigen veiligheid raden wij u aan, na het doornemen van deze mail, op de nieuwe beveiligde website in te loggen en de bovenstaande stappen te volgen. Hier staan dan weer een link————————————————————————-(Het kan zijn dat sommige computers het moeilijk hebben met de capaciteit van de website en niet alles meer zichtbaar is)

Let op! Bewaar deze brief/e-mail bij uw andere bankpapieren. Zo heeft u belangrijke informatie over uw ING bij de hand.

Hoogachtend,

ING N.V,

Amstelveenseweg 500

Amsterdam, Noord-Holland 1081 KL

Artikel delen: