Weer een mooi bedrijfspand in Dalfsen klaar voor opening

vloer1.jpg

Eigen foto

DALFSEN – Vrijdag 11 maart is het groot feest in Dalfsen. Niet in heel Dalfsen hoor, maar wel aan de Vesting 2 te Dalfsen. Daar zal het pand  Toonen van TFD floors worden geopend. De officiële opening begint om 16:00 en we gaan daarna al feestend door tot…. TFD floors van van Rob & Monique is al vanaf 1989  actief met vloeren voor gespecialiseerd gebruik en mag dan ook met recht een vloerenexpert bij uitstek genoemd worden.

vloer2.jpg

Foto: Ton van A.

Iedere ondernemer, Willy kent maar al te goed het belang van een goede vloer. En eenmaal gelegd is het niet zo maar weer te veranderen verteld Rob ons. Bovendien vragen de droge, vochtige en natte ruimtes ieder een andere aanpak. Qua sfeer maar ook qua functionaliteit. Kortom, werk voor de specialisten van T.F.D. Floor Tile te Dalfsen. Verder zegt Rob: Wij hebben zeer diverse productlijnen ontwikkeld. Met machtig mooie natuurlijke dessins variërend van hout tot en met marmer en anti-slip tot en met mozaïek motieven. Zo hebben wij de marmeren steen serie, de tapijt serie, de embossed hout serie. Deze zijn allemaal voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid. Det bint dan weer vaktermen, waar een leek geen weet van heeft. Daarom moet je hier ook zijn. Zij hebben er verstand van. In de showroom hier te Dalfsen ervaart iedere bezoeker meteen de warme sfeer en ziet ook meteen de vele mogelijkheden die er zijn. Als u gaat verbouwen of nieuwbouw plegen, bij een bezoek aan Dalfsen gaat er een (vloeren) wereld voor u open. Uiteraard komen ze ook graag bij u op bezoek, waarom niet zegt Rob. Maar eerst vrijdag maar eens een feesie bouwen!

vloer3.png

 eigen foto

Als je daar bent vrijdag, kijk dan ook even naar boven: Want Dalfsenaar Ton van Amerongen van de afbouwcombinatie in Zwolle, heeft het plafond daar gemaakt! Beste Rob & Monique, heel veel plezier vrijdag en geniet van deze dag en Dalfsennet.nl wenst dat jullie daar maar prima zaken mogen doen.

Artikel delen: