Regio Politie Persberichten van vrijdag 11 maart 2011

Inbraak in een tankstation

Zwartsluis – In de vroege ochtend van vrijdag 11 maart, rond 04.40 uur, heeft er een inbraak plaats gevonden in het tankstation aan de Zomerdijk. Door de toegangsdeur te verbreken wist men binnen te komen. Weggenomen werden rookartikelen. De schade is onbekend.

Doorverwijzing Halt

Kampen – Een 15-jarige fietser uit Genemuiden wordt doorverwezen naar Halt. Hij werd donderdagmorgen 10 maart  bekeurd omdat hij op de Burgemeester van Engelenweg onvoldoende rechts reeds (met drieën). De staandehouding vond plaats in het kader van het project Groep & Kick

(2011020288)

 Inbraak in een bedrijfspand

Staphorst – Op donderdag 10 maart heeft er een inbraak plaats gevonden in een bedrijfspand gevestigd aan de Wethouder van Hulsstraat. De toegang tot het pand werd verkregen door het verbreken van het raam. Het gehele pand werd doorzocht. Weggenomen zijn 2 computers en een canon camera met de benodigde accessoires. Het schadebedrag is onbekend. 

(2011020337)

 Rijden in onverzekerde personenauto

Rouveen – Een 23-jarige automobilist uit Delfzijl is op donderdag 10 maart bekeurd voor het rijden in een onverzekerde personenauto. De verdacht viel door de mand tijdens een controle op de Rijksweg A28. Gezien de leeftijd en de staat van onderhoud, deed de verdachte vrijwillig afstand van de auto.  (2011020413)

 

(2011020569)

 

Hond doodgereden

Zwolle – Op de Poppenallee heeft op donderdag 10 maart rond 19.25 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een hond en een personenauto. De personenauto reed over de Poppenallee toen de hond plotseling overstak. De automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen. Ten gevolge van de aanrijding overleed de hond ter plaatse aan zijn verwondingen. Het betrof een herdershond. De auto raakte beschadigd en de beide airbags waren uitgeklapt. De eigenaar van de hond is nog niet bekend.

(2011020520)

 Man verongelukt bij eenzijdig verkeersongeval

Dedemsvaart – Donderdagavond 10 maart, rond 23:45 uur  is een 44 jarige autobestuurder uit Balkbrug dodelijk verongelukt bij een eenzijdig verkeersongeval op de N377. Hij reed richting Balkbrug, raakte rechts in de berm, maakte een stuurcorrectie en botste aan de andere kant van de weg tegen een boom. De man overleed op de plaats van het ongeval. De weg is in verband met de bergingswerkzaamheden geruime tijd afgesloten geweest. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

(2011020544)

 Diefstallen uit auto’s

Deventer – Uit een auto op een parkeerplaats aan de Zutphenseweg is donderdagmorgen 10 maart een slijptol gestolen. Een ruit werd ingeslagen.

In de nacht van 9 op 10 maart werd ingebroken in een bestelwagen aan de Veldkamplaan. Hieruit verdwenen kisten met gereedschap. Naar de diefstallen wordt een nader onderzoek ingesteld. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband kan houden met deze diefstallen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

(o.a. 2011020479)

 

Diefstallen uit auto’s

Olst-Wijhe – In de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 maart is ingebroken in een auto aan de Burgemeester Bentinckstraat. Er werd niets meegenomen.

Ols-Wijhe – Uit een auto aan de Vijverhof bleek woensdagmiddag 9 maart de radio/ CD speler verdwenen te zijn. De auto was opgebroken.

Raalte – Aan de Gaarden werd woensdagavond 9 maart de diefstal van de radio/ CD speler en het navigatiesysteem uit een auto gemeld.

Raalte – Aan het Woold  was geprobeerd de radio en het navigatiesysteem uit een auto mee te nemen; kennelijk was men gestoord.

Raalte – Op de Klompenmakershof werd donderdag 10 maart tussen 15:45 en 16:45 uur een tas met boodschappen ter waarde van circa 100 euro uit een geparkeerde auto gehaald. Onduidelijk is of deze auto wel afgesloten was.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstallen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Naar de diefstallen wordt een onderzoek ingesteld.

(o.a. 2011020241)

 

Artikel delen: