Regio Politie Persberichten maandag 14 maart 2011

Aangehouden voor aanbrengen graffiti

Zwolle – Op de Willemsvaart is maandagmorgenvroeg 14 maart is een 27-jarige man uit Koudum aangehouden. Hij was in het bezit van verfattributen die gebruikt kunnen worden voor graffiti. Die werden inbeslaggenomen. Tegen de man wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt,.

Man aangehouden op verdenking van poging inbraak

Kampen – Een 33-jarige inwoner van Vianen werd op zondagavond 13 maart aangehouden in de berm van de N50 op verdenking van poging inbraak. De man stond samen met twee andere mannen in een busje verdacht geparkeerd bij een bedrijf aan de Industrieweg en werd opgemerkt door een oplettende buurtbewoner. Deze vertrouwde het niet en besloot het busje te volgen toen deze wegreed. Via de mobiele telefoon gaf hij zijn positie door aan de politie. Op de N50 sprongen de mannen uit de auto en gingen er vandoor. De 33-jarige man kon worden aangehouden. Hij werd ingesloten op het bureau. De andere mannen wisten ondanks de inzet van een politiehelikopter te ontkomen. In het busje werden verschillende inbrekerswerktuigen aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in. (2011021265)

 Inbraak bij bedrijf

Sint Jansklooster – Bij een bedrijf aan de Kloosterweg werd op zondagmorgen 13 maart ingebroken. Men kwam binnen door een deur te forceren. De buit bestond uit contant geld. De politie stelt een nader onderzoek in. (2011021303)

 Onenigheid bij skateboardplaats

Zwolle –  Zondagmiddag 13 maart ontstond er onenigheid bij de skateboardplaats aan de Tiendschuurstraat. Daarbij waren meerdere knapen van tussen de 14- en 20 jaar betrokken. Twee jongens uit Zwolle (14 en 17 jaar) werden aangehouden voor de mishandeling van een 14-jarige plaatsgenoot. Na verhoor werden zijn zondagavond in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt,. (2011021226)

 

Inbraak bij bedrijf

Dedemsvaart – Bij een bedrijf aan de Julianastraat werd in de nacht van zaterdag 12 op zondagochtend 13 maart ingebroken. Men kwam binnen door een raam te forceren. Voor zover bekend werd er niets buitgemaakt. (2011021183)

 Aangehouden na inbraak in restaurant

Deventer – Een 42-jarige man uit Deventer is maandagmorgenvroeg 14 maart aangehouden en ingesloten voor diefstal uit een restaurant aan de Boxbergerweg. De man beschikte bij zijn aanhouding kort na de inbraak over opvallend veel wisselgeld. Bij de inbraak was o.a. veel kleingeld gestolen. Tegen de man wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt. (2011021293)

 Snelle motorrijders bekeurd

Deventer – Zondagmiddag 13 maart zijn 4 motorrijders bekeurd die met hoge snelheid door de stad reden (o.a. over de Kapjes Welle, Onder de Linden, IJsselkade). Zij konden op de Margijnenenk worden staande gehouden. Op de Kapjes Welle liep hun snelheid op naar tegen de 100 km/u. (2011021219)

Actuele dossiersGeen dossiers aanwezig

landelijke dossiersGeen dossiers aanwezig

Artikel delen: