Pas op voor deze berichten die via mail binnen komen

Hallo vriend,

 

Ik ben Dr Wilson Leonard hoofd van de Audit-afdeling van een bank van One Cabot Square, London E14 4QJ hier in Engeland (Credit Suisse Bank). Ik schrijf u over een zakelijk voorstel dat van een enorm voordeel zijn voor ons beiden.

 In mijn departement, waarbij de manager Greater London Regional Office, ontdekte ik een som van £ 16,5 miljoen (zestien miljoen vijf honderd duizend pond sterling) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Business Mogul heer Moises Saba Masri Billionaire, een jood uit Mexico, dat was een slachtoffer van een helikopter crash begin dit jaar, hem te doden en familieleden. Saba is 46-jaar oud. Ook in de helikopter op het moment van de crash was zijn vrouw, hun zoon Avraham (Albert) en zijn dochter-in-law. De piloot was ook dood.

 

De keuze van contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank is wachten op een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat gedaan. Persoonlijk heb ik het ongelijk zijn gesteld bij het lokaliseren van de familie, ik zoek uw toestemming om u als volgende van verwanten / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op £ 16,5 miljoen Britse Ponden kan worden betaald voor jou.

 

Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om een ​​back-up van deze eis die wij stellen. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om je te bewijzen als de rechtmatige begunstigde. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen te kunnen zien door middel van deze transactie. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die zal u beschermen tegen eventuele schending van de wet.

 

Gelieve mij de volgende, zoals we hebben 7 dagen om het uit te voeren door. Dit is erg URGENT PLEASE.

 

1. Volledige naam:

2. Direct uw mobiele nummer:

3. Uw contactpersoon Adres:

4. Beroep:

5. Leeftijd:

6. Geslacht:

7. Nationaliteit:

 

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht en de vermelding van uw interesse zal ik u te voorzien van meer informatie.

Lees meer informatie over de crash htt……………………………………..juist hier staat dan een linkje waar je weer mee de boot in gaat

Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten.

WAARSCHUWING: GA HIER NIET OP IN. VERWIJDER DIT SOORT BERICHTEN EN KLIK NOOIT DIE LINK AAN!!!!!

Artikel delen: