GreenBikes geeft kleur aan voorjaarsactie Ondernemend Dalfsen

DALFSEN – Ondernemend Dalfsen, het samenwerkende Dalfser bedrijfsleven, luidt het voorjaar in met een spetterende publieksactie!  In de actieperiode van maandag 21 maart tot en met zaterdag 2 april kunt u bij inlevering van 50 € aan kassabonnen van deelnemende winkeliers en bedrijven meeloten voor mooie prijzen.

In beide actieweken zijn er waardebonnen te winnen van 1 x 100, 1x 50, 10 x 20 en 10 x 10  euro, aan het eind van de aktieperiode worden bovendien de hoofdprijzen uitgeloot van 350, 200 of 100 euro.

Met het voorjaar breekt ook weer de tijd aan om er op uit te trekken en te genieten van de prachtige omgeving van Dalfsen: de natuur, de historische landgoederen, de boerderijen. Met GreenBikes kunt u deze pareltjes in het Vechtdal volop beleven, samen met familie, vrienden of buren. GreenBikes werkt mee aan de voorjaarsactie van Ondernemend Dalfsen: met een groene fiets voor hun zaak symboliseren  de leden van Ondernemend Dalfsen de nieuwe lente en onderstrepen ze de geweldige recreatieve mogelijkheden van hun dorp. Ter gelegenheid van de voorjaarsactie kunt u bij GreenBikes tijdens de beide actieweken een fietstocht boeken met 10% korting. Meer informatie vindt op www.ondernemenddalfsen.nl en www.greenbikes.nl en op de actieposters bij de deelnemende winkeliers.

En spreekt u bovenstaande niet aan dan zijn er in Dalfsen altijd ook nog Hoge Bi Fietsen, met hoge hoeden en slipjassen

Artikel delen: