Oldtimerdagen in Nieuwleusen

trekker1.jpg

NIEUWLEUSEN – Elk voorjaar organiseert E.G. ten Kate vof aan het Westerveen in Nieuwleusen unieke show- en verkoopdagen. Op 31 maart, 1 en 2 april 2011 wordt voor de tiende maal de markt voor gebruikte machines opgezet. Deze show duurt drie dagen, uniek is dat voornamelijk boeren uit de weidse regio hun gebruikte machines en trekkers aanbieden.

Iedereen kan – tegen een inbreng bedrag van € 50,= – een machine inbrengen, die door Ten Kate in een catalogus wordt opgenomen. De verkoopshow zelf is een grote happening, die de afgelopen keer 3000 mensen op de been bracht. Een hectare weiland vol trekkers en machines. Naast het aanbod van ingebrachte landbouwmachines, staat de koffie altijd klaar in de grote Groene vakwinkel (1500m2).

Dit is de winkel, voor boeren burgers en buitenlui, met een breed assortiment van tuin en parkmachines, tuingereedschappen, ijzerwaren, landbouwminiaturen, enz, enz kortom te veel om op te noemen.Zaterdag 2 april is er tevens een trekker oldtimerdag op deze locatie met om 1 uur een rondrit door Nieuwleusen. Voorgaande jaren waren er circa 100 deelnemers. (Deelname is gratis)

Datum: 31 Maart 2011 t/m 02 April 2011

Adres: Westerveen 67A

Plaats: Nieuwleusen

Telefoon: 0529-482021

Email: info@egtenkate.nl

Website: www.egtenkate.nl

Artikel delen: