Aromaterapie, das eens wat anders dan zweetvoeten

bot2.jpg

Boven de zijingang van de C1000 (bij de kerk)

DALFSEN – HEINO – Vandaag gingen we een bij wijze van uitzondering een paar kilometer buiten onze parochie. We kwamen in Heino terecht. Dit op aanwijzing van een vriendin( Janine), die in Dalfsen een reisbureau heeft (die van die snoepreisjes zie: https://dalfsennet.nl/comment.php?comment.news.1707) Ze zegt daar moet je eens naar toe. Prima, het was toch komkommertijd en hup, zoals altijd komen we ook hier onaangekondigd aan. We moeten immers wel in stijl blijven! Niks afspreken, gewoon hen goon!

Dus aangekomen in Heino moeten we ergens zijn bij de C1000 zijn, althans daar boven. Toevallig staat Kim van de Worp buiten: zo Willy weer boodschappen doen? Nee Kim, vandaag even niet, ik zoek een massagepraktijk hier ergens. Kim: ik zal oe de weg wel effen wiezen en kalm an met die dames hé. Ik belove oe niks Kim. Zo te zien is het een spik splinter nieuw bedrijf. We kloppen aan en treffen daar Debby Garssen Melenhorst. We zijn min of meer op advies van jouw vriendin hier gekomen. Om te kieken naar wat zei zegt: een sfeervol massagepraktijk, zeker veur aj eens last van de botten hebt. Toen werd ik uiteraard nieuwsgierig, want ik heb ok botten. Niet det ze zeer doet. Goi, wat lees ik door: aromatherapie? Ik heb det elke dag as in mien schoen uut doe! Hep ie door ok las van? Nee grapjas.

bot1.jpg

Mooi uitzicht op de kerk

Wij gebruiken aromatherapie voor massages, voetenbaden (misschien dan wel een aanrader) en kompressen. Lavendel, Pepermunt, Rozenhout en nog veel meer geuren.  Rozemarijn is goed voor vastzittende schouders dus naar de massage werkt dat nog heel goed na. Verder zijn de massages en behandelingen helemaal afgestemd op de klant. Voor klachten maar ook voor alleen ontspanning en wellness; een breed aanbod. Ook voor ‘de botten’ of in dit geval de wervelkolom is er Dorn Therapie & Breuss Massage. Op een hele zachte manier worden wervels weer teruggezet zodat de pijn verdwijnt en de Breuss massage is een diep ontspannende massage maar werkt ook heel goed tegen rugklachten. Naast de massages die vooral op de spieren gericht zijn is dit een hele goede aanvulling in de praktijk. Daarnaast is er ook voetreflexmassage (gericht op ontspanning) en Stoelmassage.

 

bot3.jpg
Hier lig je dan wel heel confortavel, sorry confortabel

Voor wellness hebben we ook een breed aanbod. Scrubben van de huid, rugpakkingen, paraffine hand-en voet pakkingen, warme kompressen, Spons-Hammam, Hotstone massage. Alles om echt even tijd voor jezelf te kunnen nemen. De praktijk is daar ook op ingericht. Informeel en comfortabel.

Binnenkort is de opening van de praktijk op de nieuwe locatie! Dit zal zijn op vrijdag 25 maart van 17.00 – 20.00 uur. Iedereen is welkom en er is een hapje en een drankje. Kim van de Worp is ook aanwezig voor de opening van het totale pand. Er zijn nog drie ruimtes te huur en deze zijn ook gelijk te bezichtigen. We hebben overigens nog een leuke prijsvraag met als prijs een waardebon C1000/Praktijk Pure Moments. Verzin een leuke naam voor het pand.

bot4.jpg
hier een blik van een deel van de collectie sierraden

En die sierraden, dit is toch geen dependance van kasteel ’t Nijenhuis, de fundatie? Nee joh, die sierraden dat is weer een ander verhaal, zeg maar een andere tak van ons. Naast de wellnessproducten (scrub, bodylotion, badzout enz) hebben we nu een hele mooie parelcollectie bestaande uit kettingen, oorbellen en armbanden.

Pure Jewel maakt unieke combinaties. Een selectie is op de site van Pure Moments te zien en natuurlijk hier in de praktijk.

 

zie http://www.praktijkpuremoments.nl/ en http://www.praktijkpuremoments.nl/Sieraden%20NIEUW.htm

 

Debby , leuk om te zien hoe het hier aan toe gaat, en de koffie was ook heel lekker. Heel veel sucses met deze onderneming en bedankt ook voor de rondleiding en de uiteenzetting, we zullen in iedergeval een poging doen om er een leuk verhaaltje van te maken, of dat lukt dat weet ik nog niet.

Artikel delen: