Camping Starnbosch is dit weekend bij Kampeerbelevenis 2011

DALFSEN – Camping Starnbosch uit Dalfsen is dit weekend ook in Noord Holland te bezichtigen tijdens Kampeerbelevenis 2011. Op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2011 (dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur) staan de showrooms van Karsten TravelStore en de er naast gelegen Renault Dealer Obdam BV in Zwaag (Noord-Holland) wederom in het teken van ‘het betere kampeerleven’!

Op 19, 20 en 21 maart gaat de eerste editie van start van Kampeerbelevenis 2010, de beurs voor het betere kampeerleven! De showrooms van Karsten TravelStore en Renaultdealer Obdam BV in Zwaag (Noord-Holland) zijn ‘het podium’ waar naar verwachting 15.000 kampeerders hun aankomende vakantieseizoen voorbereiden én plannen! Voor ieder wat wils!

Inmiddels hebben zich binnen één maand tijd 90 kampeer- en recreatiebedrijven aangemeld. Uit binnen- én buitenland vertellen (voornamelijk Nederlands sprekende) campingeigenaren vol passie over hun levenswerk (lees: de camping) en haar directe omgeving.Caravans en campers mogen tijdens Kampeerbelevenis natuurlijk niet ontbreken. Gerenommeerde kampeerbedrijven presenteren de gloednieuwe 2010-modellen, vers van de pers! Lekker snuffelen in de beste merken ‘reisgenoten op wielen’. Een kampeervakantie is niet compleet zonder de nieuwste kampeersnufjes. Tijdens Kampeerbelevenis treft u een immens aantal kampeer- en reisartikelen die het gemak en de rust onderweg én tijdens de vakantie vergroten. Parkeren én entree gratis!

Nóg een reden om Kampeerbelevenis 2010 te bezoeken! Het gehele evenement is gratis toegankelijk. Geen entree dus én gratis parkeren! Vanaf uw parkeerplaats wordt u, eveneens gratis, met een pendelbusje bij de entree van Kampeerbelevenis 2010 afgezet. Klikt u hier voor meer bezoekinformatie.U bent van harte welkom!

U wordt hartelijk ontvangen door de gastheren en -dames van Karsten TravelStore en Renaultdealer Obdam BV. Natuurlijk zullen ook zij hun aanbod presenteren. Renaultdealer Obdam BV laat zien welke modellen het best aansluiten op uw kampeerreis. Een sterke caravantrekker, veel opbergruimte of een zuinige ‘vierwieler’ voor extra veel kilometers. Karsten TravelStore beschikt over een eigen atelier waar de typische oppompbare Karsten Tenten op ambachtelijke wijze worden gemaakt en over een showroom van maar liefst 10.000 m². Daarnaast heeft Karsten TravelStore een groots aanbod kampeer- en outdoorartikelen waaronder het eigen merk Human Comfort! Kortom alles op het gebied van reizen, kamperen en recreëren. Van koffer tot kleding, van slaapzak tot wandelschoen. Een goede voorbereiding…

In samenwerking met Campinglife Magazine wordt een speciaal minimagazine uitgegeven met daarin een sfeervolle reportage over wat u tijdens Kampeerbelevenis 2010 niet mag missen. Dit magazine is gratis verkrijgbaar bij de entree. Een inspirerende vooruitblik treft u tevens op www.kampeerbelevenis.nl. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk!

Artikel delen: