Heel Hoonhorst en Wythmen doet bijna mee snel internet (update 18.00 uur)

HOONHORST _ Speciale Hoonhorst actie. Bij 530 inschrijvingen ontvangt u maar liefst 3 maanden gratis Internet, Bellenabonnement, Televisie. Zeg het voort en schrijf u in!

 

Naast het Duurzaam Hoonhorst pakket ontvangt u ons servicepakket: kijk hier voor meer informatie.Veelgestelde vragen over deze actie

Ze zijn nog even voor ons aan het uitzoeken tot hoe ver de grenzen zijn voor het buitengebied, want die is best wel groot. Dat wil je natuurlijk wel graag weten vóór je JA zegt. Dat horen we dus nog. Timo is druk aan het snuffelen. Zou het geen idee zijn om ook mobiele telefonie in het buitengebied mogelijk te maken, misschien kan dat gelijk mee!!

Sterrebosweg valt onder de wijkcentrale die op de hoek staat bij de Heinoseweg/Diezerstraat en deze centrale wordt ook vernieuwd. Jullie hebben dus zeker profijt als het plan doorgaat en komen ook op hogere snelheden, nog wel een beetje afhankelijk van waar jullie aan de Sterrebosweg wonen, hoe verder van de kast, hoe lager de snelheid. Echter binnen 1,5 km van de zojuist genoemde kast komen jullie op 30 Mb/sec. Dat is zeker 10x zo snel als wat jullie nu hebben.

Als u meedoet heeft u niet alleen snel internet , maar ook een snel Dalfsennet. Doe Mee!!!

Artikel delen: