Oefenen met de OV-chipkaart tijdens de servicebijeenkomst in Dalfsen

DALFSEN – Sinds kort kan er in heel Nederland gereisd worden met de OV-chipkaart. De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen die van het openbaar vervoer gebruik maakt, weet hoe je met een OV-chipkaart kunt reizen.

Daarom organiseert Ervaar het OV in opdracht van de provincie op 30 maart een gratis servicebijeenkomst in de gemeente Dalfsen.

 

De servicebijeenkomst bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel wordt het gebruik van de OV-chipkaart stap voor stap uitgelegd met behulp van een presentatie en instructiefilmpjes. Na de pauze kunnen aanwezigen individueel vragen stellen aan de OV-ambassadeurs en medewerkers van Syntus Overijssel, oefenen met de OV-chipkaart en folders met een aanvraagformulier meenemen. Er is OV-chipkaart apparatuur aanwezig zodat aanwezigen kunnen ervaren hoe je ‘saldo oplaadt’ of bijvoorbeeld ‘een product ophaalt’ zoals 1 jaar gratis 20% dalkorting.

Deze korting is geldig in alle bussen in Oost Nederland en kan tot 1 mei 2011 gratis op de OV-chipkaart worden gezet.

 

Informatie

Datum: 30 maart 2011

Tijdstip aanvang: 19:00

Locatie: Trefkoele (in de Buitenzaal), Ruigedoornstraat 108, Dalfsen

 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.ervaarhetov.nl of via telefoonnummer 038 499 82 24.

 

Op 6 april is er ook een bijeenkomst in Olst en op 13 april in Dedemsvaart en op 20 april in Zwolle. Kijk voor meer informatie en tijden op www.ervaarhetov.nl.

Artikel delen: