TEN BROEKE OPEN VOLLEYBALTOERNOOI

ovt_2010_1.jpg

LEMELERVELD – Volleybalvereniging “De Bevers” organiseert al weer voor de 36e keer haar Open volleybaltoernooi. Dit recreatietoernooi is in de loop van de jaren uitgegroeid tot het grootste uit de wijde omgeving. Vorig jaar hebben maar liefst 126 teams meegedaan. Het is een niet meer weg te denken Lemelerveldse happening waar velen telkens weer naar uitkijken.

ovt_2010_3.jpg

Ook dit jaar wordt het toernooi gehouden op het evenemententerrein, van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni. Een groot aantal vrijwilligers is al een hele tijd druk bezig met de voorbereidingen van het toernooi. Alle ingrediënten voor een gezellig volleybalspekt-kel zijn dus weer volop aanwezig. Iedereen die een team kan samenstellen uit 8 tot 12 personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd, dames, heren, jeugd 1 (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basisschool) of een jeugd 3-team (t/m 16 jaar).Een tijdige inschrijving is zeer belangrijk. We stellen hierbij wie het eerst komt, het eerst maalt! De aanmelding van jeugd 1 en 2 vindt plaats via de basisscholen.

We vragen in het bijzonder aandacht voor de herenpoule waarvoor zich de laatste jaren onvoldoende teams aanmelden. De laatste jaren was er dus geen herenpoule. Kun je voldoende heren bij elkaar krijgen, meld je dan bij voorkeur aan als herenteam. Bij voldoende deelname kunnen we de herenpoule weer indelen.

Alle informatie, waaronder het inschrijfformulier, is te vinden op www.debevers.com en www.tenbroeke.nl. Het inschrijfformulier kunt u online invullen en e-mailen naar ovt@debevers.com of downloaden, invullen en inleveren bij Laura Reimert,

Waterinkweg 3, 8151 AJ Lemelerveld, Tel. 0572 – 37 31 13.Let op! uiterlijk 3 april a.s. moet het inschrijfformulier binnen zijn.

Artikel delen: