Zwembaden nieuws uit Dalfsen

Dalfsen –Digitaal zwemabonnementen aanvragen in Dalfsen. Het zwemseizoen 2011 gaat binnenkort weer van start. Vorige jaren moesten inwoners nog door weer en wind naar het gemeentehuis in Dalfsen of het servicepunt in Nieuwleusen om de aanvraag te doen. Dit betekende, door de vele aanvragen, vaak ook lange rijen en wachttijden.

Dit jaar is het mogelijk de opgave voor zwemlessen en aanvraag voor abonnementen volledig thuis achter de computer te regelen. Dit betekent aanvragen én online betalen. Op de gemeentelijke website, www.dalfsen.nl/zwembad, wordt duidelijke uitgelegd hoe het aanvragen in zijn werk gaat. Het ingevulde digitale bestelformulier voor abonnementen en opgave zwemlessen hoeft niet ingeleverd te worden. Binnen een week wordt de bestelling via de post toegestuurd. Bij het eerste bezoek aan het zwembad is het belangrijk dat voor ieder abonnement of leskaart een pasfoto meegenomen wordt.De zwembaden bieden de mogelijkheid tot recreatie en ontspanning, daarnaast zijn ze ook geschikt voor schoolzwemmen en zwemopleidingen. De openluchtzwembaden hebben beiden twee grote baden en een peuterbad. De opening van de gemeentelijke zwembaden vindt plaats op maandag 2 mei 2011 om 13.00 uur. Het blijft uiteraard wel gewoon mogelijk om ook in het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Nieuwleusen de aanvraag te doen. De ouderwetse voorverkoop begint op 4 april.

Primeur:

Zeer binnenkort komt er nog meer zwembaden nieuws van uit Dalfsen. We kunnen nog niets verklappen, maar wel dat Dalfsennet hier ( alweer!) de primeur voor krijgt om te nieuws wereldwijd beken(der)te maken. Dit valt niet onder de 1 april grappen, daar doen we dit jaar maar niet aan.

Artikel delen: