Oud IJzer Actie CBS Sjaloom zaterdag 9 april

oudijzer28mrt.jpg

ANKUM – De bezem kan weer over het erf en/of door de schuur. Opgelet op zaterdag 9 april wordt voor Basisschool Sjaloom de jaarlijkse  oud ijzeractie gehouden. Vele vrijwilligers steken die dag hun handen uit de mouwen. U kunt tussen 8.00 en 16.00 uur het ijzer brengen naar Hoevendwarsweg nummer 1. (Zijweg van de Dedemsweg).

Ook kunt u het laten afhalen. Wilt u dan contact opnemen ons via telefoonnummer 0529 – 427631 of e-mailadres arieuitslag@sallandxs.net.

Wij wijzen u er op dat er bijvoorbeeld geen koelkasten, diepvriezers, autobanden, lege gas/brandstoftanks of batterijen worden ingenomen. Daarom wordt er gecontroleerd bij de container.

Voor meer inlichtingen kunt u eveneens contact opnemen. De opbrengst dit jaar wil school graag besteden aan een verrijdbaar kooktoestel en technisch lego. Vorig jaar is een deel van de pannakooi bekostigd uit het resultaat van de oud ijzeractie, naast sponsorgelden en een  gift ontvangen van Plaatselijk Belang Ankum. Een aanwinst op het plein waar iedere dag dankbaar gebruik van wordt gemaakt! Tot ziens zaterdag 9 april aan de Hoevendwarsweg. Of neem contact met ons op dan halen wij uw oud ijzer op.

Artikel delen: