René Eijkelkamp ook goed in tuinieren

rene28mrt1.jpg

Ikke op de foto, kep mien goeie kleren niet an! Hej de nagels wel schone?

HOONHORST – Vanmiddag zagen we onze plaatsgenoot René Eijkelkamp eens niet aan het sporten, hardlopen of met de hond aan het wandelen. Hij was druk bezig om wat oude boomresten te verwijderen.

rene28mrt2.jpg

Ik heb begrepen dat hij niet is in te huren om in uw tuin aan het werk te gaan, ja met een barbecue wil ik ze nog wel eens helpen maar dan als gast.

rene28mrt3.jpg
ma René: wortels kuj toch opetten? go oen gang ie maagt ze ollemool hem en eet smakelijk!

Alle gekheid op een stokje, bij hem aan de weg hebben bomen gestaan, nog vanuit de ‘Stoomtijd”. Al die bomen waren verrot, gewoon een bende. Al die restanten heb ik weg laten halen en er komen weer mooie frisse jonge bomen in. De eis van de gemeente is dat die nieuwe bomen al een bepaalde dikte moeten hebben, kijk daar staan ze, dat zijn al beste lummels.

rene28mrt4.jpg

Die ene boomstronk kunnen we er niet uithalen want dan trekken we vermoedelijk de kabels stuk, dus die moet gevreesd worden.

rene28mrt5.jpg

stoom.jpg

Hier nog een foto van de vorige bewoners van dit huis: de gebr. v.d. Vecht of wel De Stoom

En als ras echte Dalfsenaar had hij nog nooit van Dalfsennet.nl gehoord, dat valt mie toch een bette tegen, terwijl zijn hele familie het nieuws bijna dagelijks volgt. Ik go vanoomp drekt kieken Willy. Zie, hew der al weer ene bie.

Artikel delen: