Terug in de tijd met 'Tribute to the Cats'

tribute_2.jpg

DALFSEN – Ontmoetingscentrum De Trefkoele heeft de laatste jaren laten zien dat ze meer zijn dan alleen een accommodatie voor sport. Evenementen als het Oktoberfest en het Blues & Rockfestival zijn hier voorbeelden van. Zo werd afgelopen jaar ook het concert van de ‘Tribute to the Cats Band’ geïntroduceerd.

Na het overweldigende succes van vorig jaar heeft De Trefkoele ook dit jaar de achtmansformatie ‘Tribute tot het Cats Band’ op zaterdag 2 april 2011 uitgenodigd voor een avondje nostalgie van de bovenste plank.

Vorig jaar is voor het eerst een concert in deze vorm georganiseerd in De Trefkoele. Dit soort concerten sluiten goed aan bij de doelstelling van het Ontmoetingscentrum. Daarin staat duidelijk dat op deze locatie in Dalfsen mogelijkheden zijn voor sport, cultuur, vrijetijdsbesteding en dat er evenementen voor meerdere doelgroepen kunnen worden georganiseerd. Met dit evenement zijn de veertigplussers aan de beurt. Deze doelgroep kent de muziek van de beroemde Volendamse formatie van weleer en zullen bij de ‘Tribute to the Cats Band’ opnieuw hun hart kunnen ophalen. Vorig jaar hebben meer dan zeshonderd veertigplussers genoten van de muziek en de show tijdens een optreden van twee keer anderhalf uur.

Kaarten kan je reserveren   0529-432338

Zaal open om 20.00 uur

Artikel delen: