De beer giet luss

DALSEN – Donderdagamd a.s.is er een vrijwilligers amd in Rosengaerde. Wie hebt allemaal een uitnudiging ehad,en als ze allemalle komt kunt dat er ongeveer 220 wene. Zie wud dan bediend door het vaste personeel maar die doet det heel graag als dank veur alle werk ded de vrijwilligers heur uit de haan e nam hebt het afgelopen joor.

Het hele Rosengaerde is dan afehuurd voor de feestamd, alleen de kamers van de bewoners niet, maar die kriegt allemale oordoppies in want anders komt ze nooit in slaap kom (of alle gehooraperaten op het nachtkassie det kan natuurlijk ok) want ie begriept toch wel dat het die amd niet al te rustig is, maar dat kan ok nie met zovulle mesn, maar as tur nog mesen bind die det ook eens graag met wilt maken geef oe op als vrijwilliger, dan mai volgendjaar ok vaste kom.

Ik denke Willy dat oe dochter ok wel mooi kan helmp want dat hai heur toch wel eleerd dunkt mie zo bedien.

( Een vaste vrijwilliger van Rosengaerde die der no al niet van kan slopm van de spanning wat er zol kom want zie verzint altiet weer wat anders en het etten is ook altied er goed, dus wij hoeft donderdag niet te kokken in hus)

Artikel delen: