Heino actief nodigt heel Dalfsen uit op 8 en 9 april

pand.jpg

HEINO – Bedrijvendag Heino Werkt: Heino Aktief organiseert binnenkort onder de naam HEINO WERKT voor het eerst een bedrijvendag, waarbij een aantal interessante productiebedrijven hun deuren openen. Sonodruk is één van deze bedrijven.

Voor 2011 hebben zich zes bedrijven aangemeld, waarvan u een bedrijfsprofiel aantreft op www.heinowerkt.nl. De inwoners van Salland, waaronder ook de jeugd (benaderd via de scholen), wordt de mogelijkheid geboden om bij deze zes bedrijven ”in de keuken te kijken” en te ervaren hoe dingen tot stand komen. De open dagen 2011 zijn op:

 vrijdag

 8 april van 16.00-20.00 uur

 

 

 zaterdag

 9 april van 10.00-16.00 uur

 

Iedereen die alle zes bedrijven bezoekt ontvangt een presentje van de ondernemersvereniging Heino Aktief (zolang de voorraad strekt). De overige deelnemende bedrijven zijn: Dream plafonds, Lenferink schilderwerken, Willemsen installatie, Lindeboom schadebedrijf, Modus modelmakerij.Sonodruk heet u van harte welkom op een van de bedrijvendagen op bedrijventerrein Blankenfoort, en hoopt u te mogen begroeten aan de L.J. Costerstraat 11.Zij hebben ook nog iets leuks in petto voor de kinderen die met hun ouders mee komen. Wij van dalfsennet gaan in iedergeval niet verklappen wat dat is. Zie ook www.sonodruk.nl  en ook www.heinoaktief.nl  Maar niet alleen inwoners van Dalfsen zijn meer dan welkom, ook Nieuwleusen, Rouveen, Staphorst, Ankum, Oudleusen, Ommen, Lemele, Lemelerveld, Hoonhorst, Rechteren, zeg maar het hele gebied waar deze site gelezen wordt en ook daarbuiten.

 

Artikel delen: