VIP Night bij Takens, nog niet voor Dalfsenaren

DALFSEN – Balkbrug – ‘Gratis de mooiste avond van je leven beleven’, lijkt niet meer dan een slogan uit een goedkope ongevraagde folder of een SPAM bericht op je computer. Niets blijkt echter minder waar, want Takens Balkbrug houdt zaterdag 9 april weer een VIP Night. ‘Dit keer zijn onze bezoekers uit Heino, Raalte, Lemelerveld en Zwolle onze speciale gasten van de avond’, vertelt John Veer namens het uitgaanscentrum over de komende activiteit.

‘Wie als VIP bij Takens naar binnen wandelt, is dat ook echt. Want waar maak je het nog mee dat je, slechts na bewijs afkomstig te zijn uit een van de genoemde dorpen en steden, zo maar door kunt wandelen bij de entree. Helemaal gratis, maar dat is nog maar het begin van de avond. Iedere VIP krijgt een bijzondere behandeling, krijgt hapjes en drankjes op het speciale VIP deck en maakt kans op een gratis erotische massage.’

Het team van Takens is iedere keer weer op zoek naar iets leuks om de gasten van Takens uitgebreid te verwennen. Zo krijgen de VIP’s van 9 april bij binnenkomst ook allemaal een heerlijk glas champagne. Wie niet uit de genoemde plaatsen komt, hoeft echter niet te treuren. Ook hun woonplaats komt wel (weer) aan de beurt, maar bovenal is er ook weer een geweldige artiest door Takens naar Balkbrug gehaald. Het Noorse duo Madcon geeft een exclusief optredens in Takens. ‘Het enige optreden van Madcon in Nederland. Dat is toch best wel bijzonder’, reageert John Veer. ‘Dat optreden wil je dus niet missen. Niet omdat je nu toevallig in Heino, Raalte, Zwolle of Lemelerveld woont, maar waar je ook woont Madcon wil je zien en horen.’ De band werd wereldwijd beroemd met het nummer Beggin’ maar heeft natuurlijk heel veel andere nummers die bijzonder goed klinken.

‘Wij denken dat het ook dit keer weer een bijzondere avond wordt’, blikt Veer alvast vooruit. ‘In onze kleinere zalen zorgen onder andere dj Richard en dj Franky er voor dat het publiek helemaal los gaat. In welke zaal je ook maar bent, overal is het een groot feest en zorgt Takens er voor dat je alle zorgen, alle vermoeidheid van de afgelopen werk- of studieweek weer helemaal van je af kunt laten glijden.’(bron hardenbergnu)

Artikel delen: