Ongeval met gewonden update 21.30 uur

ambulance.jpg

OMMEN – Ommer hv (brandweer)  rukt uit naar ongval op de N48.Donderdagavond rond 17:45 werd de brandweer van Ommen en Balkbrug opgeroepen voor een ongeval met letsel.Het ongeval zou plaats gevonden hebben op de N48 ter hoogte van hectometerpaaltje 105.1.

Vanwege de afstand ben ik zelf niet ter plaatse geweest.

Volgens de eerste berichten zou het ongeval plaats hebben gevonden bij een oversteek, en zouden er 3 voertuigen bij betrokken zijn.

Meer informatie volgt meteen als deze aanwezig is. Ook al vast een uitruk filmpje.

http://www.youtube.com/watch?v=TJNdtQvD-gI

(ingezonder door Rik Verbeek)

Twee automobilisten zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de N48 bij Balkbrug.Een van de bestuurders wilde de N48 oversteken vanaf de Ommerweg maar zag daarbij een automobilist op de doorgaande weg over het hoofd. De auto’s botsten op elkaar. Een derde auto kon niet meer op tijd uitwijken en reed op de ravage in. De weg is door het ongeluk zo’n twee uur afgesloten geweest. De N48 wordt binnenkort verbreed tussen Hoogeveen en Ommen. Dan worden ook tunnels onder de rijksweg aangelegd die de gelijkvloerse kruisingen vervangen. De laatste tien jaar gebeurde er meer dan 500 ongelukken op de N48. (Bron RTV oost)

Artikel delen: