Stimuleringssubsidie en hoofdsponsor Vecht Gospel Festival

DALFSEN – Bijdrage provincie Overijssel en Gereformeerde Hogeschool. Het Vecht Gospel Festival heeft van de provincie Overijssel een stimuleringssubsie mogen ontvangen. De organisatie is blij met deze subsidie, waaruit blijkt dat de 1e editie van het Vecht Gospel Festival ook door de provincie Overijssel wordt gedragen. Naast deze subsidie heeft ook de Gereformeerde Hogeschool Zwolle zich als hoofdsponsor aangemeld.

 De opzet van dit festival past geheel in de doelstelling van de Hogeschool ‘Als je gelooft in je werk!’. Op zaterdag 23 april zullen 22 gospelkoren en –bands uit geheel Nederland afreizen naar de Trefkoele in Dalfsen. Vanaf 09:30 uur gaan zij doorlopend optredens verzorgen in 2 verschillende hallen. Naast deze optredens zijn de gehele dagen bedrijven en stichtingen aanwezig in de vorm van standplaatsen, is er een kinderplein met theater Operation Rescue en worden er diverse workshops ( o.a zangtechniek, songwriting ) gegeven. Om 18:00 zal de burgemeester van Dalfsen dhr. Han Noten de Vecht Gospel Award uitreiken.

De dag wordt afgesloten met een groots concert. Met optredens van Gerald Troost en band – altijd garant voor een spetterend optreden, Newday – een zeer talentvolle band uit Zwolle, Dance4Him – uitzonderlijke Franse dansers en als hoogtepunt de uit Belfast afkomstige Ierse topformatie Rend Collectief Experiment. De optredens worden ondersteund door de enthousiaste presentator/ spreker Janco Zijlstra.

Informatie en het online reserveren van toegangskaarten is mogelijk via www.mastermind4you.nl

 

Artikel delen: