De beer ging echt los in Rosengaerde

DALFSEN – Gisteravond was de jaarlijkse feestavond voor de vrijwilligers van Rosengaerde, er waren van de ruim 220 vrijwilligers die Rosengaerde telt er 175 aanwezig(volgens mij nog meer dan personeel)

We werden bij binnenkomst welkom geheten met een welkomstdrankje.

Na een toespraak door Dh Schipper die het een en ander vertelde over de vooruitzichten binnen/buiten Rosengaerde kreeg onze duizendpoot Miranda het woord om even de indeling van de avond bekent te maken ???? maar ons wel met vragen liet zitten welke aan het eind van de avond opgelost waren.

Inmiddels had het personeel van de keuken al een warm en koud buffet opgediend dus wij konden zo aanvallen, waar dan ook dankbaar gebruik van werd gemaakt.

Half op de avond kwamen de Raadsleden van het CDA ons bezoeken.

Dit om dat 2011 is uitgeroepen als Vrijwilligers jaar, na een korte toespraak werd ons allemaal een bonbon aangeboden als dank voor het vele werk dat de vrijwilligers doen, maar dat was nog niet alles, want er werd ons allemaal een onderscheiding ( speldje) opgespeld dit ook weer ter gelegenheid van het vrijwilligers jaar.

Daarna kwamen de Vechtboerjes ons een serenade brengen.

In de grote zaal was inmiddels alles klaargezet want daar kwam voor ons optreden Magic John, ik hou hier zelf niet van omdat je word beduveld waar je bij bent maar dit ging op zo‘n spontane manier dat zelfs ik het erg mooi vond, en samen heel wat hebben afgelachen.

Toen was het eten inmiddels weer een beetje gezakt en had het keukenpersoneel weer bezorgt voor een toetjes buffet, voortreffelijk.

En hiermee was de avond weer voor bij, maar voor wij naar huis gingen was er voor ieder een attentie in de vorm van een waarde bon, voor de heren bij een doe het zelf zaak en voor de dames natuurlijk voor een mode zaak.

Alles zeer geslaagd, dus nogmaals, meld u aan als vrijwilligster en u kan volgend jaar ook van de partij zijn.

Een vrijwilligster.

Artikel delen: