Opening nieuwe showroom/winkel in Lemelerveld.

redactie_btp_april_2011.jpg

LEMELERVED – BTPshop is al enige tijd een bekende Licht, Geluid, Studio en DJ shop op het internet.

Dat dit bedrijf in Lemelerveld zit is voor velen nog onbekend, aldus de eigenaar Bennie Tamminga.  Bennie, die overigens ook inwoner is van Lemelerveld, en al jaren werkzaam is als professioneel DJ in verschillende horecagelegenheden en heeft dus veel ervaring op het gebied van licht en geluid.

Zo levert ze haar producten- en geeft zij advies aan horeca, middenstanders, praktijken in dienstverlening dan wel industrieën die licht, beeld en geluidwensen hebben voor hun klanten als ook personeel.  “Maar ook consumenten kunnen prima terecht bij ons voor mogelijkheden bij hun thuis”, vervolgd Tamminga. “Zo is te denken aan LED verlichting maar ook beeld en geluid in de verschillende vertrekken in huis”. Voor gerealiseerde bouw als ook bij nieuwbouw denken zij graag met de opdrachtgever mee en zoeken zij naar de perfecte oplossing! 

Via internet leveren ze Licht & Geluid inmiddels door heel Nederland en België. “Nu is de Regio aan de beurt”, aldus Tamminga. DJ mixers, cd- en dvd spelers, microfoons, hoofdtelefoons, luidsprekers van de bekende merken als Denon, Pioneer, Shure, Sennheiser, Sony en JBL vallen onder het dealerschap van BTP.  Zo is er de mogelijkheid om in de showroom, onder het genot van een kop koffie, demo’s gepresenteerd te krijgen dan wel zelf te beleven. Alles in de showroom is ook online te bestellen met het grootste gemak en de voordeligste prijzen! U vindt BTP Licht & Geluid aan de handelsweg 10B in Lemelerveld.  Voor meer info zie ook de website www.btpshop.nl

Artikel delen: