Graffiti , vernieling en keutels in Hoonhorst

hh2april2.jpg

HOONHORST – Ja helaas ook in Hoonhorst graffiti op de muren van de Potstal en het transformatorhuis bij de Olde Bakker, dit is toch niet nodig. Ook een bloembak bij Kappers moest het weer ontgelden. Over het algemeen is het rustig in Hoonhorst, zo nu en dan even wat vernielingen als de bussen in de nacht terugkeren, maar het blijft binnen de perken.

hh2april1.jpg

Maar het spuiten met graffiti moet niet doorgaan. Zeker niet als de plannen voor een nieuw kulturhus doorgaan, moet dit gestopt zijn.

hh2april3.jpg

Met elkaar er op toezien dat Hoonhorst schoon blijft. Hier zijn we met elkaar verantwoordelijk voor. Eerder een oproep gedaan aan hondebezitters, maak gebruik van een schopje om de boel op te ruimen.

hh2april4.jpg

Daarnaast staat er bij de potstal een afvalsysteem waar u het in kunt deponeren. Laat nu juist rond de potstal  de grootste drollen liggen. Onbegrijpelijk. Maar ook langs het wandel/fietspad Zwarteweg ligt de berm vol van die drollen.

hh2aprl5.jpg

Opruimen is verplicht en hiermee zult u velen een plezier doen, zelfs mij als inzender. Anders moeten de toezichthouders van de gemeente hier ook maar eens ingrijpen.

Artikel delen: