120 dieren wachten op een fijn thuis

konijn6stuks.jpg

DALFSEN – Denkt u over de aanschaf van een konijntje, cavia, hamster of andere knager? Kijk dan altijd eerst bij een opvang bij u in de buurt! Knaagdierenopvang Dalfsen is 7 dagen per week geopend, en bij een opvang weet u zeker dat u de juiste informatie in huis haalt, en een dier dat bij uw situatie past.

Verkijk u niet op de aanschaf van een dier: U bouwt er een band mee op die wel 14 jaar kan duren,en dan is het belangrijk een dier aan te schaffen waarvan u weet wat zijn of haar karakter inhoud.Verder zijn jonge dieren zo groot, en in de opvang is altijd meer keuze, bij ons wachten bijvoorbeeld 120 dieren op een fijn thuis, van erg jong, tot al iets ouder, en misschien dus ook wel rustiger. Bovendien worden de dieren pas uitgeplaatst als ze echt sociaal zijn, en u kunt bij ons ook gelijk de opvang steunen door een totaalpakket van hok, voer, etcetera aan te schaffen, tegen een zeer kleine prijs. Kunt u een dier een fijn thuis bieden? Bij ons kan adoptie van een knager tegen een richtlijn van 5,00 per dier. Geniet van de voordelen van meer informatie, maar denk ook aan het welzijn van alle knagers in het algemeen.

Bel de opvang: 0613354040 of kijk op www.knaagdierenopvangdalfsen.nl voor meer informatie! www.knaagdierenopvangdalfsen.nl

Artikel delen: