Erben's vechtdaltoer

erbens_vechtdaltoer.jpg

DALFSEN – Als schaatser moest ik meestal de internationale vechtdaltoer aan mij voorbij laten gaan. Meestal paste het niet in mijn trainingsschema. Toch fietste ik een paar keer (stiekem) de 80 kilometer, want fietsen is toch wel mijn passie en is natuurlijk hét trainingsmiddel voor de schaatser. Voor het eerst heet het nu de Erben’s Vechtdal Toer en ben ik 28 mei, samen met Toerclub Dalfsen, uw gastheer.

Aan zo’n mooie tocht durfde ik mijn medewerking wel toe te zeggen, want de routes zijn prachtig en de organisatie heeft zich al jaren bewezen. Niet voor niets wordt deze tocht dan ook door de NTFU met de 2 sterren(maximaal) beoordeeld.

Bijgaand kunt u de routes door het vechtdal al bekijken. We gaan al beginnen langs één van de mooiste plekjes…links de ijsbaan van de Stokvisdennnen rechts de bochtige Vecht. De rest laat ik u graag zien op 28 mei! klik hier om naar de site te gaan.

Schrijf u alvast in via de button, of nog beter: kom met een bedrijventeam mee doen, zodat u ook nog het goede doel steunt van Tegenkracht, Stichting Kanker en Sport.

Erben Wennemars 

(Hopelijk krijgt Willy het later voor elkaar de PDF’s erbij op te plaatsen, hiervoor moet ik nog bij hem in de leer….)

Artikel delen: