Ook Vechtdaltoer voor uw bedrijf

erbens_vechtdaltoer.jpg

DALFSEN – De Toerclub Dalfsen en team SiMFiZ biedt uw bedrijf een unieke kans om met een team mee te doen aan de Erben`s Vechtdaltoer 2011. Erben`s Vechtdaltoer. De Erben`s Vechtdaltoer is een toertocht voor wielrenners over 80, 125, 150 en 200 kilometer.

Voor het eerst heeft Erben Wennemars zich gekoppeld aan de tocht en zijn naam er letterlijk en figuurlijk aan verbonden. Naast dat Erben zich persoonlijk heeft verbonden aan de tocht heeft Erben als lid van Team SiMFiZ het voorstel gedaan de tocht te koppelen aan een goed doel en wel stichting Tegenkracht.

SiMFiZ

SiMFiZ is het wielerteam uit Zwolle dat structureel fietst voor stichting Tegenkracht. Erben is één van de leden van Team SiMFiZ, de verbintenis Erben`s Vechtdaltoer, Team SiMFiZ en het goede doel stichting Tegenkracht was snel gelegd. Meer informatie op www.simfiz.nl

Tegenkracht, stichting kanker en sport

Tegenkracht, Stichting Kanker en Sport biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Meer informatie kunt u vinden op www.tegenkracht.nl 

Toerclub Dalfsen en Team SiMFIZ

Toerclub Dalfsen en Team SiMFiZ willen met de unieke bedrijventeams inschrijving zoveel mogelijk aandacht en opbrengsten genereren voor Tegenkracht, stichting kanker en sport. Wij bieden u de mogelijkheid om daar ook een steentje aan bij te dragen.

Schrijf uw bedrijf in met een team voor één van de afstanden van Erben`s Vechtdaltoer. Een team bestaat uit maximaal 5 personen, meerdere teams inschrijven is mogelijk. De kosten per team is 150 euro. De opbrengst van uw inschrijving, 100 euro komt direct ten goede aan Tegenkracht, stichting Tegenkracht.

Wat krijgt u daarvoor terug?

Mocht u ervoor kiezen om deel te nemen aan de prachtige Erbens Vechtdaltoer dan levert u dat natuurlijk als team zijnde, naast een stukje teambuilding onder uw werknemers ook andere voordelen op.

• Aparte inschrijftafel voor bedrijventeams

• Voor alle deelnemers van het team een polsbandje van stichting Tegenkracht

• Voorafgaande aan de tocht een energiedrankje een persoonlijke peptalk van Erben Wennemars

• Uw bedrijfslogo op de sites www.erbensvechtdaltoer.nl www.tegenkracht.nl en www.simfiz.nl

• Na afloop een ‘vechtdalburger’

• Eenmalige vermelding in het kwartaalbericht van Tegenkracht

• Uw directe bijdrage aan het goede doel Tegenkracht, stichting kanker en sport.

Tegenkracht, stichting kankeren sport heeft de ANBI status en daarmee is uw bijdrage belastingaftrekbaar.

Inschrijven

Mocht u interesse hebben in deelname met een bedrijventeam dan kunt u zich inschrijven via de officiële site www.erbensvechtdaltoer.nl.

Heeft u nog vragen over de Erben`s Vechtdaltoer, team SiMFiZ of Tegenkracht, stichting kanker en sport neem dan contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Namens team SiMFiZ en Toerclub Dalfsen

Matijs Jansen en Rob Meijerink

06 48 52 50 48

Artikel delen: